2010-05-19

Picknicksallad på trädgårdsmästarnas Sofiero

Picknick sallad för 2 personer


I den här salladen blandar jag ugnstekta och färska grönsaker. Eftersom paprikorna är bakade i olja blir det som en naturlig dressing i salladen. Till detta äter vi pizzamuffins se Recept i innehållsförteckningen

Ingredienser - sallad
6 stora blad krispsallad
2 ugnstekta paprikor ( brukar alltid ha i frysen )
1 dl purjolöksringar
Ca 10 st små wokade blomkålsbuketter
½ dl hackad rödlök
2 dl färdig kokta soyabönor
10 st körsbärstomater
1 handfull al dente kokta gula vaxbönor
2-4 stekta halloumiskivor kryddade med gurkmeja- skär i bitar
1-2 chorizo korv i bitar

Rostade pinjenötter som hälls i en liten burk och får toppa salladen vid servering. Riktigt mättande och gott.

Inga kommentarer: