Visst vore det sunt att slippa olika bantningsmetoder och istället se fram emot måltiden. Att äta gott och få känna sig mätt. Martin Ingvar har tillsammans med Gunilla Eld skrivit en annorlunda bok med den uttrycksfulla titeln, "Hjärnkoll på Vikten".
Hur står det till med våra livsmedel? Trixandet med maten har gått för långt.
Numera köper jag t.ex. aldrig buljongtärningar, vaniljsocker,
smaksatt yoghurt, pulversoppa, läsk, smaklöst bröd, transfetter,
gelantin, lightprodukter, juice, pulvermos, färdigrätter,singoallakex,
citronpeppar, ketchup, margarin, pulversås, manipulerad skinka osv.
Men vad skall vi köpa istället? smaksatt yoghurt, pulversoppa, läsk, smaklöst bröd, transfetter,
gelantin, lightprodukter, juice, pulvermos, färdigrätter,singoallakex,
citronpeppar, ketchup, margarin, pulversås, manipulerad skinka osv.
Mats-Eric Nilsson ger en beskrivning i boken Äkta Vara om hur livsmedelsindustrin manipulerar maten, men ger också förslag på vilka produkter vi kan välja och var vi kan finna dem för att få äkta vara.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar