tag:blogger.com,1999:blog-2300767957623154760.post6235610060525914489..comments2022-03-27T20:30:38.301+02:00Comments on Mat- och Hushållsekonomi: Focaccia - bröd i långpanna.marirosehttp://www.blogger.com/profile/01484223026941295746noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2300767957623154760.post-78621441018794288792009-05-04T16:52:00.000+02:002009-05-04T16:52:00.000+02:00mmmm, focaccia är nog mitt favorit bröd:) såå gott...mmmm, focaccia är nog mitt favorit bröd:) såå gott! det ska jag laga när jag kommer hem!Sophunnyhttps://www.blogger.com/profile/09059890981411210239noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2300767957623154760.post-377238607180889202009-05-04T14:41:00.000+02:002009-05-04T14:41:00.000+02:00Åh äntligen din utsökta fisksoppa med det läckra b...Åh äntligen din utsökta fisksoppa med det läckra brödet... mmm detta ska jag göra! Idag ska jag baka en till sats av ditt tidigare bröd recept, eller bullarna. Funderade på en sak till, ibland är det gott med kex, men ofta finns det bara kex gjort av vitt mjöl, vatten och luft i princip eller så är dem som är av vete med massor av socker. Jag kan tycka om att ha lite brieost på ett kex, har du något tips där? Är kex svårt att göra själv? Bara lite funderingar!Energiahttps://www.blogger.com/profile/15809613167928901220noreply@blogger.com